Koop van het merk P T Torino mooie broeken | White

Broeken van P T Torino

P T Torino broek

Wanneer je van het merk P T Torino op zoek bent naar broeken, chinos of pantalons, kun je terecht bij White. Onze winkel uit Den Haag biedt een assortiment aan met verschillende modellen broeken van dit merk. Op deze manier vind je altijd wel een broek die helemaal binnen jouw kledingstijl past. Bekijk het assortiment en bestel online of bezoek onze winkel.

Shop P T Torino

P T Torino biedt broeken, chinos en pantalons in diverse modellen en maten

Bij White in Den Haag zit je goed als je op zoek bent naar broeken, chinos en pantalons van P T Torino. Net als Citizens of Humanity staat dit merk bekend om zijn kwaliteit. Het Italiaanse merk produceert broeken die luxe Italiaans zijn gesneden. Zij brengen persoonlijkheid, stijl en karakter samen met deze klassieke broeken. Je vindt de broeken in verschillende soorten maten, modellen en kleuren. De casual broeken zijn ideaal te combineren met bijvoorbeeld een exclusieve jas van G-Lab .

Broeken die je naar verschillende gelegenheden draagt

Wij bieden een ruim assortiment met broeken, chinos en pantalons van P T Torino. Deze luxe broeken zijn gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een Anderson’s riem . Je draagt de broeken naar verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een chic zakenetentje of een verjaardag. Ook combineer je de broeken op een warme zomerdag gemakkelijk met een zonnebril van John Dalia. Waar je de broeken ook voor wilt kopen, met de broeken van dit merk ben je er verzekerd van dat je er in elke situatie stijlvol bijloopt.

Ontdek het hele assortiment online of bezoek de winkel

Wil je graag broeken, chinos of pantalons van P T Torino aanschaffen? Dan zit je goed bij onze winkel. Je bent bij ons verzekerd van persoonlijk advies, als je hier behoefte aan hebt. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl. Ook is het mogelijk om ons telefonisch te bereiken via 070-75 60 493.