Majestic Filatures basics bestellen | White Online
Majestic Filatures

Het merk Majestic Filatures staat bekend om het gebruik van de meest luxe jersey stoffen. Door het gebruik van de stoffen zien de items eruit als tijdloze stukken die elk jaar opnieuw gedragen kunnen worden. Er is een ruime keuze uit tijdloze kleuren zoals zwart, grijs, blauw, beige en wit. Alle basic essentials zijn in verschillende kleuren te krijgen en kunnen goed gestijld worden met andere design items.

De geschiedenis van het merk Majestic Filatures

Majestic Filatures is opgericht in 1989 in Parijs. Het Franse merk was eerst voornamelijk gericht op T-shirts maar werd al snel uitgebreid met tijdloze sjaals, polo’s pullovers en nog veel meer. Een sterk punt van het merk was de productie in het Parijse atelier, door de perfecte kwaliteit bleef het merk snel groeien.

Bestel jouw outfit in de online shop

Onze online webshop of winkel in Den Haag is dé plek waar je een complete outfit kunt bestellen. Met een breed assortiment aan basics, jeans, truien of jassen hebben wij alles wat je zoekt. Bekijk eens onze andere merken zoals Aspesi, Belstaff en nog veel meer. Bel voor meer informatie naar 070-75 60 493 of stuur een e-mail naar info@whitedenneweg.nl.

Shop majestic filatures

Majestic Filatures

Filters
Filter