Windsor kleding kopen? | White Online
Kleding van Windsor

Het merk Windsor maakt kleding waarin zowel vrouwen als mannen zich mooi in voelen. Schoonheid is tijdloos en elke generatie verdient het om de schoonheid in zichzelf te zien. Hieruit is de missie van Windsor ontstaan. Kleding van Windsor vind je in onze webshop en in onze kledingwinkel in Den Haag.

Windsor helpt je op alle momenten met prachtige kleding

Al vanaf het begin is het merk Windsor eigendom van de familie Zekaria. Het merk is al door diverse generaties beheerd geweest, waarbij de visie nooit is veranderd. Kleding van Windsor is na al die tijd voor veel mensen van grote betekenis geweest tijdens diverse belangrijke momenten in het leven: van de eerste kus tot aan het afstuderen of het huwelijksfeest. Bij White verkopen we onder andere kledingstukken van Windsor en andere merken:

Laat je gerust door ons adviseren

Wil je graag kleding van Windsor kopen? Kom dan langs bij onze kledingwinkel in Den Haag of bestel de gewenste kleding in onze webshop. Bij vragen of voor advies bel je naar 070-75 60 493 of stuur je een e-mail naar info@whitedenneweg.nl. We denken graag met je mee over een fijne outfit.

Shop kleding van windsor

Kleding van Windsor

Filters
Filter