Blue de Gênes kleding kopen? | White Online
Blue de Gênes

Blue de Gênes is een Deens denimlabel dat zich laat inspireren door de jeans zoals die 400 jaar geleden ontstond. De in Genua ontwikkelde stof denim werd van origine gebruikt voor de fabricage van werkkleding voor de havenarbeiders van deze stad. Blue de Gênes stelt dat er Indigo door haar aderen stroomt en wil een collectie maken die een eerbetoon is aan denim en aan Genua.

De namen van de jeans van Blue de Gênes

Modellen van de jeans van Blue de Gênes zijn vaak vernoemd naar beroemde bewoners uit deze stad. Het topmodel 'Repi' is vernoemd naar Renzo Piano, de beroemde architect uit Genua die onder andere Centre Pompidou in Parijs en het Whitney Museum in New York ontwierp. Onze huidige collectie met producten van dit Deense merk zie je hieronder. Naast jeans verkopen we onder meer T-shirts en fijne accessoires. Zo shop je jouw complete outfit bij White in Den Haag of in onze webshop.

Shop bij ons in Den Haag

Koop de kledingstukken van Blue de Gênes in onze webshop of kom langs in onze fysieke winkel. Heb je vragen of ontvang je graag kledingadvies? Bel dan naar 070-75 60 493 of stuur een e-mail naar info@whitedenneweg.nl. Shop blue de gênes

Blue de Gênes

Filters
Filter