Citizens of Humanity online kopen | White Online
Citizens of Humanity

Citizens of Humanity is een premium denimlabel uit Los Angeles. Sinds 2003 heeft dit merk de wereld betoverd met de productie van denim van topkwaliteit. Alle kleding vervaardigen de ontwerpers van dit merk in eigen fabrieken met geselecteerde productiepartners. Hierbij houden de ontwerpers rekening met elk detail, zodat de producten ongeëvenaard zijn qua uiterlijk, pasvorm en gevoel.

Jeans van Citizens of Humanity jeans of een broek online kopen

Jeans en broeken van Citizens of Humanity zijn populair. Zodra je de kwaliteit van deze broeken ontdekt, wil je niks anders meer. De kleding van dit merk herken je aan de verheven stijl die een verfijnd gemak uitstraalt. De jeans geven je het grootste comfort en vertrouwen vanwege de onberispelijke pasvormen en authentieke stoffen. Net als bij de andere herenkleding uit ons assortiment, zijn de jeans tijdloos en gaan ze een leven lang mee. Wanneer je een broek van Citizens of Humanity online gaat kopen, profiteer je van kwaliteit.

Populaire jeans en broeken bij een groot publiek

De broeken en jeans van Citizens of Humanity worden wereldwijd gedragen onder een groot publiek. Het is een luxe merk dat bekend staat om zijn oog voor detail. Zij proberen ten alle tijden een hoogwaardige collectie te creëren, zonder hiermee het milieu te belasten. Wanneer je een broek van Citizens of Humanity online wilt kopen, profiteer je van biologisch katoen dat onverwoestbaar is. Net als onze broeken van P T Torinto, zijn de broeken en jeans van Citizens of Humanity van uitstekende kwaliteit.

Combineer je jeans en broeken van Citizens of Humanity met andere merken

Je kunt bij ons niet alleen ene broek van Citizens of Humanity online kopen, je vindt bij ons nog veel meer merken. Denk bijvoorbeeld aan de collectie van Ralph Lauren, waarmee je je prachtige broek mee kunt combineren. Daarnaast bieden wij binnen ons assortiment ook verschillende leuke schoenen, bijvoorbeeld van het merk Diemme. Met deze schoenen in combinatie met je broeken en jeans van Citizens of Humanity ben je op elke gelegenheid modieus aanwezig.

Ontdek ons assortiment online

Ben je benieuwd welke jeans en broeken van Citizens of Humanity wij bij White in Den Haag verkopen? Bekijk ons assortiment voor je jouw broek van Citizens of Humanity online gaat kopen. Bezoek onze winkel in Den Haag als je de jeans liever eerst past of graag onze andere merken bekijkt. Bij vragen neem je contact met ons op via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl.

Shop citizens of humanity

Citizens of Humanity

Filters
Filter

Geen resultaten.