Citizens of Humanity | White Online
Citizens of Humanity

Citizens of Humanity is een premium denimlabel uit Los Angeles. Sinds 2003 heeft dit merk de wereld betoverd met de productie van denim van topkwaliteit. Alle kleding vervaardigen de ontwerpers van dit merk in eigen fabrieken met geselecteerde productiepartners. Hierbij houden de ontwerpers rekening met elk detail, zodat de producten ongeëvenaard zijn qua uiterlijk, pasvorm en gevoel.

Jeans van Citizens of Humanity kopen

Jeans van Citizens of Humanity zijn populair. Zodra je de kwaliteit van deze broeken ontdekt, wil je niks anders. De kleding van Citizens of Humanity herken je aan de verheven stijl die een verfijnd gemak uitstraalt. De jeans geven je het grootste comfort en vertrouwen vanwege de onberispelijke pasvormen en authentieke stoffen. Net als bij de andere herenkleding uit ons assortiment, zijn de jeans tijdloos en gaan ze een leven lang mee.

Ontdek ons assortiment online

Ben je benieuwd welke jeans van Citizens of Humanity wij bij White in Den Haag verkopen? Bekijk ons assortiment en bestel jouw favoriete broek. Bezoek onze winkel in Den Haag als je de jeans liever eerst past of graag onze andere merken bekijkt, zoals 100 Hands. Bij vragen neem je contact met ons op via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl. Shop citizens of humanity

Citizens of Humanity

Filters
Filter