Bekijk ons assortiment voor luxe jassen | White
Filters
Filter
Luxe jassen

White is dé winkel in Den Haag waar je luxe jassen van verschillende topmerken koopt. Wij hebben een passie voor goed zittende kleding van topkwaliteit. Daarom vind je bij onze winkel in Den Haag enkel kleding van de grootste merken. Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van de beste items.

Luxe jassen kopen van uitstekende kwaliteit

Met ons scherpe oog voor detail en onze persoonlijke aanpak weten we voor iedereen wel iets geschikts te vinden. Zo bieden wij verschillende mooie en tegelijkertijd luxe jassen aan, bijvoorbeeld van het merk Ten C. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je keuze, voor welk merk je ook kiest. Binnen ons assortiment vind je onder andere ook jassen van Alter Ego. Onze winkel in Den Haag is er voor je wanneer je hulp wenst bij het vinden van de juiste jas. Zo weet je zeker dat je stralend rondloopt in je nieuwe jas. Aarzel daarom niet om je vragen te stellen.

Neem contact met ons op voor het vinden van de juiste jas

Ben je op zoek naar een nieuwe jas omdat je oude kapot is of je simpelweg toe bent aan een nieuwe? Binnen ons assortiment vind je veel luxe jassen van verschillende merken. Wil je meer weten over een van onze merken? Dan helpen we je graag verder! Neem contact met ons op door te bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl.