Jassen Kopen? | Dress Like Your Already Famous | White
Filters
Filter
Jassen

De webshop van White is dé plek waar je terecht kunt wanneer je een Canada Goose jas, een G-lab jas, een Belstaff jas, een Windsor jas of een Aspesi jas wilt bestellen. Wij van White hebben een passie voor goed zittende kleding van topkwaliteit. Daarom zijn we een winkel begonnen in Den Haag waar we kleding verkopen van de grootste merken. De klanten die bij ons binnenlopen, helpen we graag met het vinden van de beste items. Met ons scherpe oog voor detail en onze persoonlijke aanpak weten we voor iedereen wel iets geschikts te vinden.

Een Canada Goose jas of andere jas bestellen via de webshop

Naast onze fysieke winkel in Den Haag, kun je ook in onze webshop terecht wanneer je een jas van Canada Goose, Windsor, G-lab, Belstaff of Aspesi wilt bestellen. Het actuele aanbod van onze jassencollectie vind je hierboven. Zit er een jas tussen waarvan je overweegt deze online te kopen, zoals een van onze Belstaff jassen? Klik dan door op het specifieke item en lees alles wat je moet weten over deze Belstaff jas voordat je hem online gaat kopen. Ontdek bijvoorbeeld van welk materiaal de jas is gemaakt of wat voor sluiting de jas heeft.

Profiteer van onze kwaliteitsvolle service

Bij White staan we bekend om onze kwaliteitsvolle service en persoonlijke benadering. Ons werk is ook echt onze passie en dat zie je terug in de manier waarop wij met onze klanten omgaan. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je keuze, ongeacht of je nu een jas van Aspesi, Belstaff, Windsor, G-lab of Canada Goose wilt bestellen in onze winkel of webshop. Wanneer je bij ons langskomt, nemen we graag de tijd voor je. Maar ook wanneer je online shopt, zijn we beschikbaar voor vragen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil je online een jas van Aspesi, Belstaff, G-lab, Windsor of Canada Goose kopen en heb je vragen over het product of over hoe je deze items moet bestellen in onze webshop? Dan helpen we je graag verder! Neem contact met ons op door te bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk op jouw vragen, zodat je met 100% zekerheid je nieuwe jas van Belstaff of een ander topmerk online kunt bestellen. Waar kunnen we jou bij helpen? Laat het ons gerust weten!