Veilance kleding kopen? | White Online
Veilance

Veilance is een Canadees merk met een basis van minimalisme en veel aandacht voor detail. De fabriek waar de kleding wordt geproduceerd, kun je eigenlijk zien als een soort laboratorium. Het doel van dit merk is om technische ontwerpen te creëren die uitermate geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Bekijk het huidige aanbod van White online of breng een bezoek aan onze winkel in Den Haag.

De geschiedenis en werkwijze van Veilance
Het merk maakt deel uit van Arc’Teryx Equipment, dit is een filosofie van materiaalinnovatie en toonaangevende kledingtechniek. De filosofie Arc’Teryx Equipment werd in 1989 opgericht door bergbeklimmers. Een ander leuk weetje is dat Veilance sinds 1998 samenwerkt met W.L. Gore; hét merk wat de waterdichte stof heeft ontwikkeld. Deze stof wordt ook bij de jassen toegepast. Hierdoor is het merk een mix van kwaliteit en een mooi ontwerp.

Koop jouw Veilance-jas bij ons

Loop je graag rond in jassen van Veilance? Koop dan een nieuw model in onze webshop of fysieke winkel in Den Haag. We verkopen ook kleding van merken als Windsor. Bel naar 070-75 60 493, stuur een e-mail naar info@whitedenneweg.nl of vul het contactformulier in als je vragen hebt.

Shop veilance

Veilance

Filters
Filter