Koop van Veilance mooie kleding | White Online
Veilance

Veilance is een Canadees merk met een basis van minimalisme en veel aandacht voor detail. De fabriek waar de kleding wordt geproduceerd, kun je eigenlijk zien als een soort laboratorium. Het doel van dit merk is om technische ontwerpen te creëren die uitermate geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Bekijk het huidige aanbod van White online of breng een bezoek aan onze winkel in Den Haag.

De geschiedenis van de jassen van Veilance

Het merk maakt deel uit van Arc’Teryx Equipment, dit is een filosofie van materiaalinnovatie en toonaangevende kledingtechniek. De filosofie Arc’Teryx Equipment werd in 1989 opgericht door bergbeklimmers. Een ander leuk weetje is dat Veilance sinds 1998 samenwerkt met W.L. Gore; hét merk dat de waterdichte stof heeft ontwikkeld. Deze stof wordt ook bij de jassen van Veilance toegepast. Hierdoor is het merk Veilance een mix van kwaliteit en mooie ontwerpen van jassen.

Koop jouw jas bij onze winkel

Loop je graag rond in jassen van Veilance? Koop dan een nieuw model in onze webshop of fysieke winkel in Den Haag. We verkopen ook kleding van merken als Windsor. Bel naar 070-75 60 493 of stuur een e-mail naar info@whitedenneweg.nl. Wij helpen je graag met je zoektocht naar een luxe jas.

Shop veilance

Veilance

Filters
Filter