PT Torino pantalon bestellen | White Online
PT Torino

Het merk PT Torino is opgericht door de familie Fassino uit Turijn. De letters PT in het merk staan voor Pantaloni Torino, oftewel in het Italiaans “broeken uit Turijn’. Het merk is al zo’n 50 jaar op de markt en wordt erkend als één van de beste broeken collecties uit Italië. De broeken staan bekend om hun kwaliteit die zowel van binnen als van buiten puur en eenvoudig luxueus zijn.

Benamingen pasvormen PT Torino

Een belangrijke inspiratiebron voor PT Torino is muziek, dit is o.a. terug te vinden in de benamingen voor de pasvormen. Er wordt bijvoorbeeld niet een skinny fit aangeboden maar een britpop fit en niet een straight fit maar een blues fit. De collectie bevat ook twee labels, een PT01 en PT05. Het verschil zit in het model, de PT01 bestaat uit chino’s en de PT05 uit een collectie met 5-pockets.

Ontdek het hele assortiment online of in de winkel

White is een winkel voor herenkleding in Den Haag. We verkopen kleding en accessoires van de meest exclusieve merken. Op zoek naar exclusieve kleding? Kijk dan eens bij de uitgebreide collectie van bijvoorbeeld Diemme of Belstaff. In onze winkel in Den Haag adviseren we je graag! Het is natuurlijk ook mogelijk om online aankopen te doen. Bel naar 070-75 60 493 of stuur een e-mail naar info@whitedenneweg.nl.

Shop pt torino

PT Torino

Filters
Filter