MooRER jassen bestellen | White Online
MooRER

Het Italiaanse merk MooRER staat voor verfijning, vakmanschap en functionaliteit. MooRER heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het maken van verfijnde jassen. Elk item wordt handgemaakt met een grootse aandacht voor detail. Alle onderdelen van de jas worden één voor één verwerkt. Een groot deel van de jassen van MooRer worden gemaakt met Siberische ganzen veren, deze staan ook wel bekend om de grote thermische effecten.

De geschiedenis van de jassen van MooRER

Het merk vond zijn oorsprong in 2006 in Verona, Italië. De oprichter Moreno Faccinancani haalde zijn inspiratie uit kunst en creëerde hiermee het merk MooRER. Het merk is uitgegroeid tot één van de meeste gewilde jassen merken uit Italië. Elke jas van het merk MooRER moet eruitzien als een kunstwerk door het gebruik van de bijzondere en innovatieve combinaties van stof.

Koop jouw jas bij ons in de winkel of online

Altijd al op zoek geweest naar een jas van MooRER? Koop dan de modellen in onze webshop of in onze winkel in Den Haag. We verkopen ook bijpassende kleding van het merk Windsor. Bel naar 070-75 60 493 of stuur een e-mail naar info@whitedenneweg.nl. Wij helpen je graag naar je zoektocht met een luxe jas.

Shop moorer

MooRER

Filters
Filter