Koop kleding van MooRER nabij Amsterdam
MooRER Amsterdam

Voor kleren van het merk MooRER gaat u naar White in Den Haag, nabij Amsterdam. Het Italiaanse merk MooRER staat voor verfijning, vakmanschap en functionaliteit. MooRER heeft zich de afgelopen 15 jaar gespecialiseerd in het maken van verfijnde jassen. Elk item wordt handgemaakt met een grootse aandacht voor detail. Alle onderdelen van de jas worden één voor één verwerkt. Een groot deel van de jassen van MooRER worden gemaakt met Siberische ganzen veren, deze staan ook wel bekend om de grote thermische effecten.

De geschiedenis van de jassen van MooRER

Het merk vond zijn oorsprong in 2006 in Verona, Italië. De oprichter Moreno Faccinancani haalde zijn inspiratie uit kunst en creëerde hiermee het merk MooRER. Het merk is uitgegroeid tot één van de meeste gewilde merken uit Italië. Elke jas en broek van het merk MooRER moet eruitzien als een kunstwerk door het gebruik van de bijzondere en innovatieve combinaties van stof. Bent u benieuwd naar onze herenkleding van dit merk? Bekijk dan onze:

Koop jouw jas bij ons in de winkel of online

Altijd al op zoek geweest naar een jas of broek van MooRER? Kom dan langs in onze winkel aan de Denneweg in Den Haag. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat en verkopen ook bijpassende kleding van het merk Merz B Schwanen. Stuur dan een e-mail naar info@whitedenneweg.nl voor eventuele vragen. Wij helpen je graag naar je zoektocht naar een luxe jas.

Shop moorer amsterdam

MooRER Amsterdam

Filters
Filter