Belstaff kleding kopen | White Online
Belstaff

Het Engelse merk Belstaff heeft een breed assortimenten aan truien, wax coats, leren jassen en schoenen die je kunt bestellen. Het merk vindt zijn oorsprong in de motorsport. Toen in het begin van de twintigste eeuw de eerste motorraces gereden werden, ontstond er een grote behoefte aan functionele beschermende kleding. In 1924 is het merk de eerste die ‘ademende’ waterdichte stof produceerde door Egyptisch katoen te ‘waxen’. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de mode-industrie. Het kopen van een jas, truien, wax coats en leren jassen van Belstaff is mogelijk bij onze online shop of fysieke winkel.

Belstaff biedt een breed assortiment met truien, leren jassen, wax coats en meer

Belstaff is een merk waarvan je gemakkelijk een jas of schoenen kunt bestellen. Hoewel een motor een prachtige accessoire is bij een jas van dit merk, is dit absoluut niet noodzakelijk. Ook mannen die niet motorrijden, lopen rond in deze jassen. De kleding staat bekend om zijn stoere uiterlijk waardoor een man zich ook daadwerkelijk man voelt. Draag hier een luxe T-shirt bij aan en je gaat stralend de deur uit. Wil je voor je schoenen, truien of een nieuwe jas van Belstaff gaat bestellen persoonlijk advies? Bij White in Den Haag helpen je graag aan een nieuwe look door mee te kijken voor je een jas online gaat kopen.

Creëer een stoere look met de kleding van dit modieuze merk

Wanneer je op zoek bent naar leren jassen, wax coats, truien en schoenen van Belstaff, kun je deze bij ons bestellen. Wij bieden je de mogelijkheid aan om een jas online te kopen, zodat je deze thuis kunt passen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij onze winkel in Den Haag om je favoriete producten te passen. Naast schoenen, truien, leren jassen en wax coats van Belstaff, bieden wij nog veel meer kleding. Zo maak je met onze Japanse jeans je outfit helemaal af. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keus maakt voor je een jas van Belstaff gaat bestellen. Aarzel daarom niet om ons in te schakelen om je te helpen vinden waar je naar op zoek bent.

Vraag ons om persoonlijk kledingadvies

We geven graag persoonlijk kledingadvies over onze verschillende merken. Wil je een jas van Belstaff online kopen? Of kom je toch naar onze winkel in Den Haag om leren jassen, wax coats, truien te passen? Alles is mogelijk wanneer je kiest voor White. Neem eenvoudig contact op met onze medewerkers wanneer je vragen hebt over een van onze merken of producten. Dit doe je gemakkelijk door te bellen naar bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl.

Shop belstaff

Belstaff

Filters
Filter