Zonnebril van John Dalia kopen | White
John Dalia

Het merk John Dalia vervaardigt hoogwaardige zonnebrillen die voldoen aan de drie natuurlijke wetten van luxe: precisie, wenselijkheid en tijdloosheid. Met een zonnebril van dit Parijse merk loop je fashionable over straat. De tijdloze creaties zijn gemaakt van uitzonderlijke materialen en bieden een ongeëvenaarde uitstekende kwaliteit aan.

John Dalia: een luxe merk voor zonnebrillen

De zonnebrillen van John Dalia vind je binnen het assortiment van ons bedrijf, gevestigd in Den Haag. Deze ontwerper droomde er altijd al van om eenvoudige, maar veeleisende modeaccessoires te maken met hoogwaardige materialen en uniek vakmanschap. Zijn ontworpen producten zijn ingetogen en tegelijkertijd elegant. Dit heeft ervoor gezorgd dat zijn collecties momenteel wereldwijd te koop zijn in de meest gerenommeerde winkels, zoals White. Combineer deze mooie zonnebrillen van John Dalia bijvoorbeeld met een outfit van 100 Hands voor een altijd stralende look.

Stel jouw volledige outfit samen bij ons

Houd jij van exclusieve fashion-items van hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan zeker onze collectie aan zonnebrillen van John Dalia. Daarnaast stel je bij White jouw volledige nieuwe outfit samen, bijvoorbeeld van het merk Windsor.Neem bij vragen gerust contact met ons bedrijf op door te bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl. Wij helpen je graag verder.

Shop john dalia

John Dalia

Filters
Filter