Koop schoenen van R.M. Williams | White Online
R.M. Williams

De schoenen van R.M. Williams zijn gemaakt van de beste materialen en zijn onverwoestbaar. De schoenen gaan desgewenst een leven lang mee, mede dankzij het tijdloze design. Je kunt werkelijk alles met de schoenen doen. Ze zijn dan ook eenvoudig te combineren met verschillende outfits. Dit is ideaal wanneer je op zoek bent naar schoenen die je dagelijks kunt dragen.

De herkomst van het merk R.M. Williams

Het merk R.M. Williams is oorspronkelijk ontstaan voor mannen en vrouwen van de ruige, meedogenloze Australische outback. Zij hadden onverwoestbare schoenen nodig waarop ze vele kilometers konden maken. Inmiddels zijn de iconische leren laarzen de voeten gaan sieren van miljoenen mensen op de wereld. Negen decennia na het ontstaan van dit merk is R.M. Williams uitgegroeid tot een van de bekendste en meest geliefde schoenenmerken ter wereld.

Koop jouw merkschoenen online of in de winkel

White is een winkel voor herenkleding in Den Haag. Hier verkopen we kleding en accessoires van de meest exclusieve merken. Zo vind je bij ons een uitgebreide collectie aan schoenen van onder andere R.M. Williams, maar ook van bijvoorbeeld Diemme of Belstaff. In onze winkel in Den Haag adviseren we je graag, zodat je de juiste kleding en accessoires aanschaft. Natuurlijk is het ook mogelijk om online jouw aankopen te doen. Bij eventuele vragen bereik je ons dan via 070-75 60 493 of via info@whitedenneweg.nl. Wij helpen je graag verder!

Shop r.m. williams

R.M. Williams

Filters
Filter