Verzending - White

Verzending

Alle bestellingen van White B.V. worden gratis verstuurd vanaf €50! Bestellingen op werkdagen voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag bezorgd. De verzendingen worden uitgevoerd door PostNL en DHL.

Denk eraan dat bestellingen die in het weekend of op (officiële) feestdagen worden geplaatst, worden verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Als we je artikelen niet binnen dit tijdsbestek kunnen verzenden, zullen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

We kunnen geen enkel detail van jouw bestelling (product, maat, kleur, adres) veranderen als deze eenmaal is verzonden.


Heb je schade aan je bestelling?

Elke bestelling die we vanuit ons magazijn verzenden, wordt zorgvuldig geïnspecteerd. Om mogelijke schade tijdens transport tijdig vast te stellen vragen we je de verpakking en de inhoud goed te controleren op mogelijke schade.

Indien je een beschadigd pakket ontvangt, vragen we je om een mail te sturen naar onze naar onze klantenservice: info@whitedenneweg.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het vervangen van je product.

In het bericht aan onze klantenservice moet je je ordernummer, itemnummer en trackingnummer evenals het leveringsadres en telefoonnummer te vermelden. Deze informatie is te vinden in de verzendbevestiging.