Aspesi kleding kopen? | White Online
Aspesi

Aspesi wordt over de hele wereld erg gewaardeerd, en dat is niet voor niets. Het Milanese merk is vernoemd naar de oprichter Alberto Aspesi en biedt een totale kledingcollectie met strakke, tijdloze en elegante belijning in prachtige stoffen. De kleding van dit merk is comfortabel en draagbaar en spreekt hierdoor veel verschillende mensen aan.

Aspesi: het ontstaan van dit iconische merk

Aspesi is in 1969 opgericht en begon als bedrijf met de specialisatie in de productie van overhemden. Even later ontpopte het bedrijf zich als merk voor vrijetijdskleding en produceerden de ontwerpers ook jeans, truien en jassen. Sindsdien waarderen modeliefhebbers dit merk om het gebruik van exclusieve en avant-garde stoffen. Bovendien geloven de ontwerpers in de ‘geen-logo-filosofie’, waardoor de kledingstukken tijdloos blijven.

Pas de kleding in onze winkel

Heb je interesse in Aspesi-kleding? Breng dan een bezoek aan White in Den Haag of bekijk ons assortiment online. Naast Aspesi vertegenwoordigen we ook een hoop andere merken, waaronder het mooie merk R.M. Williams en het populaire merk Windsor. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070-75 60 493 of door een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl.

Shop aspesi

Aspesi

Filters
Filter