Koop mooie jassen van Ten C | White Online
Ten C

Wil je graag een Ten c jas kopen, zoals een Parka of enkel een binnenjas? Dan ben je bij White op de juiste plaats. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan Ten c jassen. Dit merk staat bekend om ‘the forever collection’. Deze collectie is ontworpen door Alessandro Pungetti en Paul Harvey. Tijdens het ontwerpproces hielden zij de moraal van het beroemde sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Anderson in het achterhoofd, namelijk om kleding te waarderen om wat het werkelijk is! Ten c onderscheidt zich door geen storytelling, geen labels, geen logo’s en geen collecties te gebruiken. Ze proberen gewoon met de mooiste stoffen en de beste vakmensen jassen van Ten C van hoogwaardige kwaliteit te maken.

Een tijdloze en iconische Ten c jas kopen

De jassen van Ten c zijn gemaakt om oud mee te worden en dus lang mee te gaan. Door een iconische en tijdloze jas van Ten c te kopen, zoals een Parka, doe je een aankoop voor het leven. Naargelang de tijd vormt de jas zich steeds meer naar jou en hoort de jas echt bij jou als persoon. Net als die oude jeans die je maar niet weg kunt gooien, wordt een Ten c jas een onvervangbaar item. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit van stoffen waarmee de jassen worden gemaakt, gaan ze ook een leven lang mee. Door een Ten c jas te kopen, creëer je de dus ook minder afval en draag je bij aan een beter milieu. Bekijk alle jassen van Ten C en bestel meteen!

Een Ten c binnenjas kopen voor de koudere seizoenen

Wanneer jouw favoriete Ten c jas, zoals de Parka, te koud is om in de winter te dragen, kun je ook een binnenjas van dit merk kopen. Door een binnenjas te kopen, maak je jouw Ten c Parka ook geschikt voor de koudere seizoenen. Je gebruikt dan het hele jaar door dezelfde jas, waar je zo nu en dan een binnenjas aan toevoegt. De jassen van Ten C zijn ideaal wanneer je veel buiten bent en je het snel koud krijgt.

Vraag om professioneel advies in onze winkel in Den Haag

In onze winkel in Den Haag verwelkomen we je graag om je te adviseren over de diverse Ten c jassen uit ons aanbod. Shop je liever online? Ook dan kun je op een uitstekende service rekenen. Wij zien het als onze missie om voor onze klanten de beste kledingstukken te vinden. Mocht je naast je Ten c Parka jas nog andere kleding van topmerken willen kopen, dan helpen we je graag. Zo vind je bij ons ook mooie zonnebrillen van het merk John Dalia of kleding van het merk Ralph Lauren. Neem bij vragen gerust contact met ons op via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl.

Shop ten c

Ten C

Filters
Filter