Hannes Roether truien, T-shirts en jassen kopen | White Online
Hannes Roether truien

Hannes Roether is een merk dat zowel truien als T-shirts en jassen produceert. Het merk is in 2015 opgericht met collecties die omschreven kunnen worden als shabby chic, máár met een rauw randje. Alle jassen, truien en vesten worden geproduceerd in Europa van eerlijke stoffen die zijn geverfd met een natuurlijke kleuring. Triple R - recycle, reuse, reduse - is de slogan van het merk Hannes Roether. De items in de collectie zijn mooie kleding die lang mee moeten gaan.

Hannes Roether truien, T-shirts en jassen van kwaliteit kopen

Ben je op zoek naar een ethisch geproduceerd kledingstuk wat tegelijkertijd ook nog eens fashionable is? Dan zijn de truien, T-shirts en jassen van Hannes Roether zeer geschikt. Deze koop je bij White in Den Haag. De luxe truien en andere producten gaan jarenlang mee en worden door de jaren heen alleen maar mooier. Het zijn zulke goede materialen dat ze door slijtage alleen maar karakter krijgen.

Kenmerken van Hannes Roether

De truien, T-shirts en jassen van Hannes Roether zijn zeer herkenbaar van zijn ontwerphand. Het merk is net als Belstaff knitwear trendy en apart. Kleding van dit merk staan bekend om zijn ijzersterke knitwear. De kledingstukken staan garant voor een hoge kwaliteit, gepaard met elegantie. Op het eerste gezicht oogt de kleding eenvoudig, maar daarna volgt de aandacht voor de bijzondere details. Combineer de kleding met schoenen van Hidnander en je loopt er gegarandeerd altijd stijlvol bij, waar je ook naartoe gaat.

Ontdek het hele assortiment aan truien, T-shirts en Jassen

Bij White in Den Haag kun je terecht voor truien, T-shirts en jassen van Hannes Roether en vele andere merken. Wij voorzien je graag van persoonlijk kledingadvies, zodat je altijd chic de deur uitloopt. Bij vragen bereik je ons telefonisch door te bellen naar 070-75 60 493 of door een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl.

Shop hannes roether truien

Hannes Roether truien

Filters
Filter