Diemme| White Online
Diemme

Diemme is een veelzijdig schoenenmerk dat bekend is onder diverse doelgroepen over de hele wereld. Dit high-end merk vervaardigt namelijk schoenen in de breedste zin van het woord: zowel sneakers als bergschoenen passeren de revue. De schoenen bevatten een uitzonderlijk niveau van comfort, zijn ontworpen op een vooruitstrevende manier en bevatten scherp uitgevoerde interpretaties van klassieke stijlen.

Diemme: het Italiaanse schoenenmerk

De schoenen van Diemme worden al jarenlang gemaakt in Italië. Vanwege hun jarenlange ervaring in de outdoor- en prestatiesegmenten zijn de ontwerpers in staat om producten van topkwaliteit te maken. Hiervoor gebruikt Diemme ’s werelds meest hoogwaardige leersoorten en materialen. Wanneer je wilt ontdekken hoe deze Italiaanse schoenen zitten, zijn wij je graag van dienst. Bekijk ons aanbod online en kies jouw favoriete schoenen uit.

Ontvang persoonlijk advies in onze winkel in Den Haag

Heb je interesse in Diemme? Je bent welkom in onze winkel in Den Haag voor persoonlijk advies en een complete outfit. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleding van Citizens of Humanity of Aspesi? Bekijk gerust ons gehele aanbod en ontdek welke topmerken we vertegenwoordigen in onze winkel. Neem contact met ons op door te bellen naar 070-75 60 493 of door te e-mailen naar info@whitedenneweg.nl.

Shop diemme

Diemme

Filters
Filter