Kleding van 100 Hands kopen | White Online
100 Hands

100 Hands is een merk dat in Amsterdam zit. De productie van de shirts gebeurt in India. De naam zegt het al: er zijn gemiddeld zo’n honderd handen nodig om een shirt van dit merk te maken. Het duurt ongeveer anderhalve dag voor 100 Hands shirts, overhemden en jackets geproduceerd zijn. De gehele productie gebeurt met uiterste precisie met de hand, er komt geen machine aan te pas.

100 Hands is een bijzonder merk met shirts, jackets en overhemden

100 Hands differentieert zich van andere merken door het beste vakmanschap en door de handgemaakte shirts, waarvan de productie met behulp van traditionele methodes gebeurt. Deze methodes zijn van generatie op generatie doorgegeven. In de webshop van White en in onze winkel in Den Haag koop je overhemden van dit bijzondere merk. Wil je een compleet nieuwe outfit? Bekijk dan ook de rest van de collectie. We verkopen naast overhemden, shirts, jackets van 100 Hands nog meer, zoals:

Shop je outfit in onze winkel

Met de overhemden, shirts en jackets 100 Hands weet je zeker dat je een unieke outfit draagt. Kom langs in onze winkel in Den Haag, zodat je alle kledingstukken kunt passen. Bij vragen of voor kledingadvies online neem je contact met ons door te bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl.

Shop 100 hands

100 Hands

Filters
Filter