100 Hands kleding kopen? | White Online
100 Hands

100 Hands is een merk dat in Amsterdam zit. De productie van de shirts gebeurt in India. De naam zegt het al: er zijn gemiddeld zo’n honderd handen nodig om een shirt van dit merk te maken. Het duurt ongeveer anderhalve dag voor een 100 Hands-shirt is geproduceerd. De gehele productie gebeurt met uiterste precisie met de hand, er komt geen machine aan te pas.

100 Hands is een bijzonder merk

100 Hands differentieert zich van andere merken door het beste vakmanschap en door de handgemaakte shirts, waarvan de productie met behulp van traditionele methodes gebeurt. Deze methodes zijn van generatie op generatie doorgegeven. In de webshop van White en in onze winkel in Den Haag koop je overhemden van dit bijzondere merk. Wil je een compleet nieuwe outfit? Bekijk dan ook de rest van de collectie . We verkopen onder meer:

Shop je outfit in onze winkel

Met kleding van 100 Hands weet je zeker dat je een unieke outfit draagt. Kom langs bij onze winkel in Den Haag, zodat je alle kledingstukken kunt passen. Bij vragen of voor kledingadvies online bel je naar 070-75 60 493 of stuur je een e-mail naar info@whitedenneweg.nl.

Shop 100 hands

100 Hands

Filters
Filter