G-Lab kleding kopen? | White Online
G-Lab

Het Duitse merk G-Lab staat bekend om de kwalitatieve (winter)jassen die ze produceren en je bij ons kunt bestellen. De jassen kunnen worden gebruikt voor meerdere seizoenen door de uitneembare voering. G-Lab-jassen zijn kenmerkend doordat ze waterdicht, winddicht, warm en ademend zijn. Om dit te bereiken, wordt er gebruikgemaakt van highperformance-materialen.

Jassen van G-Lab bestellen

De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, denk aan een parka of een wijder model. De jas bezit over vele hightech-functionaliteiten voor de beste bescherming en de stijl doet zeker niet onder! G-Lab-jassen schaf je aan in onze winkel in Den Haag. Bij White in Den Haag is het merk G-Lab erg geliefd en bestellen onze klanten vaak jassen van dit merk. Naast G-Lab kun je ook kleding van Blue deGênes of geuren van EIGHT & BOB bij ons bestellen.

Kom bij ons langs

Wanneer je G-Lab wilt bestellen, vertellen we je over dit merk en de verschillende modellen van jassen. Op die manier zorgen we ervoor dat je de jas vindt die perfect aansluit op jouw wensen en lichaamsbouw. Bekijk ons aanbod aan jassen of neem contact met ons op en bel naar 070-75 60 493 of stuur een e-mail naar info@whitedenneweg.nl.

Shop g-lab

G-Lab

Filters
Filter