Bestel jassen van G-lab | White Online
G-Lab

Het Duitse merk G-Lab staat bekend om de kwalitatieve (winter)jassen die ze produceren en je bij ons kunt bestellen. De jassen kunnen worden gebruikt voor meerdere seizoenen door de uitneembare voering. G-Lab-jassen zijn kenmerkend doordat ze waterdicht, winddicht, warm en ademend zijn. Om dit te bereiken, wordt er gebruikgemaakt van highperformance-materialen.

Een jas van G-Lab bestellen

De jassen van dit kwalitatieve merk zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een parka of een wijder model. De jassen bezitten over vele hightech-functionaliteiten voor de beste bescherming. Bij het dragen van deze jassen hoef je je dus nooit zorgen te maken over de kou. Bij White in Den Haag zijn deze luxe jassen erg geliefd. Ze worden dan ook vaak besteld door onze klanten.

Een jas voor alle kledingstijlen

Wanneer je op zoek bent naar een mooie jas van uitstekende kwaliteit, kun je bij ons terecht. Bij ons is het namelijk mogelijk om een G-Lab jas te bestellen. Deze jas zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor een prachtige uitstraling. Ons aanbod aan jassen is erg gevarieerd. Hierdoor vind je altijd wel een jas die helemaal aansluit bij jouw wensen, behoeften en kledingstijl. Het bestellen van een G-Lab jas maakt je outfit helemaal compleet. Door de jassen van dit uitstekende merk te kopen, ben je er zeker van dat je voor een lange tijd vooruit kunt met je nieuwe jas. Je koopt binnen ons assortiment de jassen die je in verschillende seizoenen draagt.

Kom bij ons langs en vind jouw perfecte G-Lab jas

Wanneer je G-Lab jas wilt bestellen kun je terecht bij White in Den Haag. Wil je graag persoonlijk advies? Dan vertellen we je graag meer over dit merk, of onze andere merken. Bij ons vind je namelijk ook een jas van Veilance en nog veel meer merken. Bij interesse voor het bestellen van een G-Lab jas neem je eenvoudig contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl.

Shop g-lab

G-Lab

Filters
Filter

Geen resultaten.