Find Your Ideal Pair of Sunglasses

Een goede zonnebril is een must

Randolph USA
03 April 2024

Randolph

Een Randolph montuur wordt 100% met de handgemaakt inclusief de lasnaden.

Monturen:

Het montuur wordt behandeld met palladium, vervolgens een laag van 23karaat goud, in verschillende kleuren, of chroom. Daar overheen een coating om de goudlaag goed te laten hechten, vervolgens een elektrolyse behandeling om ook de coatings goed te laten hechten. Dit proces is vijf keer intensiever dan de gemiddelde standaard voor monturen. Elk 50ste montuur wordt verdraaid om de kwaliteit te waarborgen.

De schroeven in de monturen en de neuspads kenmerken het karakteristieke ontwerp en de stijl. De gouden coating van 22 of 23 karaat is van gerecycled goud en komt niet direct uit een goudmijn.

Veren:

De bajonet steekveren zijn speciaal ontwikkeld door Randolph en zijn ideaal voor helmdragers, maar door hun constructie en pasvorm ook ideaal voor elke andere actieve manier van gebruik.

Lenzen:

De lenzen van Randolph zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen:

- SKY TEC:

Een lens van mineraal (glas). Ons meest populaire lensmateriaal. Individueel geslepen en gepolijst volgens de veeleisende normen van een cameralens. De absoluut helderste optiek mogelijk met maximale krasbestendigheid.

- SKY FORCE AIR:

Een synthetisch polymeer. Een combinatie van lichtgewicht comfort met uitstekende optica in een geavanceerd lensmateriaal dat 40% lichter is dan onze glazen lenzen. Perfect om de hele dag in totaal comfort te dragen.

- SKY FORCE AIR/ SKYFORCE™ NYLON GRADIËNT:

Lite-gradiëntlenzen. Er is een gradiënt toegevoegd aan onze SkyForce™ lichtgewicht lenzen: een donkerdere tint aan de bovenkant van de lens biedt bescherming tegen de zon, terwijl de lichtere onderkant perfect is om objecten van dichtbij te lezen of te bekijken. In totaal zijn er zeventien lens combinaties mogelijk.

Alle lenzen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor lenzen. Zoals de drop-Ball-test. Deze lenzen overtreffen de eisen van ISO, ANSI, EN, AU/NZ voor optische kwaliteit en voor activiteiten met verhoogd risico.