Roberto Collina - White

Roberto Collina

Filters
Filter
Roberto Collina

Het merk Roberto Collina staat al zo’n 60 jaar bekend om de fantastische Italiaanse knitwear en truien collecties. Het familiebedrijf, geleid door de familie Collina, gebruikte innovatieve machines om na de tweede wereldoorlog truien van goede kwaliteit te produceren. Het kleine bedrijfje veranderde al snel in een grote fabriek door de hoge afname en de uitstekende kwaliteit.

Roberto Collina knitwear en truien zijn duurzaam

Momenteel is het merk over de hele wereld bekend; van Europa tot in Japan! De missie van het bedrijf gaat zeker niet verloren, er wordt enkel met Italiaanse materialen gewerkt die door de werknemers zelf worden gescout in Italië. Daarnaast is het voor het merk Roberto Collina erg belangrijk om de uitstoot van de fabrieken zo laag mogelijk te houden. Er wordt dus zoveel mogelijk gerecycled en gewerkt met een “groen beleid”. Shop de mooiste truien en knitwear van Roberto Collina!

Creëer een mooie outfit

Het knitwear en de truien van Roberto Collina zijn mooi te combineren met producten van onze andere merken. Een jas van Alter Ego in combinatie met een lekkere trui van Roberto Collina, zorgt ervoor dat je er altijd warm bij loopt. Wil je je outfit nog completer maken? Dan koop je er prachtige schoenen van R.M. Williams bij en je straalt gegarandeerd.

Een warme outfit met de collectie van Roberto Collina

Als je op zoek bent naar een warme outfit om de winter door te komen, koop je knitwear en truien van Roberto Collina. Met dit merk ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en een prachtige outfit. Voor meer informatie neem je eenvoudig contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 070-75 60 493 een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl.