Koop zonnebrillen van Oliver Goldsmith | White Online
Oliver Goldsmith

Ontdek de tijdloze elegantie van Oliver Goldsmith zonnebrillen. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1926, bieden de zonnebrillen niet alleen bescherming tegen de zon, maar zijn ze ook een stijlvolle toevoeging aan elke look. Handgemaakt met vakmanschap en oog voor detail, zijn de brillen de perfecte combinatie van kwaliteit en mode. Laat jezelf stralen met een paar Oliver Goldsmith zonnebrillen.

Oliver Goldsmith: Een zonnebril met geschiedenis

De brillen van Oliver Goldsmith zijn te vinden in het assortiment van ons bedrijf. Goldsmith was één van de eerste ontwerper van de SunSpecs, de voorloper van de zonnebril. De SunSpecs beschermden niet alleen je ogen tegen de zon, maar vormden ook een waar mode statement. Het was het eerste brillenmerk dat verscheen in Vogue! Dit heeft ervoor gezorgd dat de brillen wereldwijd te koop zijn in gerenommeerde winkels, zoals White.

Kies jouw accessoires samen bij ons

Houd jij van fashion-items met mooie verhalen? Bekijk dan onze collectie aan zonnebrillen van Oliver Goldsmith. Neem bij vragen gerust contact met ons bedrijf op door te bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl. Wij helpen je graag verder.

Shop oliver goldsmith

Oliver Goldsmith

Filters
Filter