Koop schoenen van Officine Creative | White Online
Officine Creative

Schoenen, laarzen, eigenlijk al het schoeisel dat door Officine Creative wordt gemaakt, heeft een bijzondere vintage uitstraling en gevoel. Het leer dat wordt gebruikt voor hun schoeisel heeft een handgemaakte afwerking om die kenmerkende uitstraling te creëren, die alleen te vinden is in Officine Creative schoenen en laarzen. Het resultaat is een bijzondere verouderde charme en een doorleefde uitstraling.

Schoenen voor bij elke outfit

Gevestigd in de Marche regio van Italië, worden er altijd hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor elk paar schoenen een waar kunstwerk is. Bij ons in de winkel en online zijn de mooiste schoenen van dit exclusieve merk te vinden. Van sneakers tot loafers tot slippers, de schoenen zijn met bijna elke outfit te combineren.

Kom bij ons langs en vind je perfecte schoenen

Combineer je outfit met een paar Officine Creative schoenen van White Den Haag! Bekijk ons assortiment voor je jouw nieuwe schoenen gaat kopen. Bezoek onze winkel in Den Haag als je de jeans liever eerst past of graag onze andere merken bekijkt. Bij vragen neem je contact met ons op via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl. Wij helpen je graag verder!

Shop officine creative

Officine Creative

Filters
Filter