john dalia

John Dalia

Filters
Filter
John Dalia

Het merk John Dalia vervaardigt hoogwaardige zonnebrillen die voldoen aan de drie natuurlijke wetten van luxe: precisie, wenselijkheid en tijdloosheid. Met een zonnebril van dit Parijse merk loop je fashionable over straat. De tijdloze creaties zijn gemaakt van uitzonderlijke materialen en bieden een ongeëvenaarde kwaliteit. Bij White bieden we een prachtige collectie aan zonnebrillen van John Dalia aan. Bekijk ons aanbod in de winkel in Den Haag, of ontdek onze collectie online.

De geschiedenis van John Dalia

Het merk John Dalia is ontstaan in 2011. De Parijse ontwerper John Dalia droomde er altijd al van om eenvoudige maar veeleisende modeaccessoires te maken met hoogwaardige materialen en uniek vakmanschap en dat werd in 2011 werkelijkheid. De verfijnde creaties die hij sindsdien maakt, zijn ontworpen als een sieraad: ingetogen en toch elegant. Dit heeft ervoor gezorgd dat zijn collecties momenteel wereldwijd te koop zijn in de meest gerenommeerde winkels.

Stel jouw volledige outfit samen bij ons

Houd jij van exclusieve fashion-items van hoogwaardige kwaliteit? Bekijk dan zeker onze collectie aan zonnebrillen en knitwear. Daarnaast stel je bij White jouw volledige outfit samen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 7 For All Mankind jeans en een trui van Aspesi? In onze online shop bekijk je het actuele aanbod, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Den Haag. Neem bij vragen gerust contact met ons op door te bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl. Wij helpen je graag verder.