Lekkere parfum van EIGHT & BOB bestellen | White

EIGHT & BOB

Filters
Filter
EIGHT & BOB

EIGHT & BOB is een merk dat bekend staat om de unieke parfum die ze produceren. Niet alleen parfum, maar ook shower gel, aftershave en deodorant is van dit merk te koop. De producten worden in beperkte aantallen vervaardigd, waardoor je altijd een exclusief product in huis haalt wanneer je iets van EIGHT & BOB bestelt.

De exclusiviteit van de parfum van EIGHT & BOB

De parfum van EIGHT & BOB bevatten een belangrijk ingrediënt, namelijk de takjes ‘Andrea’. De extracten van deze plant vormen de ziel van de parfums van dit kwalitatieve merk. De wilde plant Andrea is erg schaars. Dit komt doordat deze groeit in een beperkt gebied op een grote hoogte. Bovendien kan de plant alleen geplukt worden in de maanden december en januari. De geplukte planten ondergaan vervolgens een zeer veeleisend selectieproces, waarbij slechts 7% van de planten overblijft. Hierdoor is pas tussen maart en april bekend hoeveel eenheden EIGHT & BOB er gebotteld kunnen worden. Dit maakt deze geur ontzettend exclusief, net als onze andere kledingmerken. Zo combineer je de heerlijke geur gemakkelijk met je nieuwe outfit van Ralph Lauren.

Lekkere parfum online bestellen

Wanneer je de exclusieve parfum van EIGHT & BOB wil hebben, bestel je deze eenvoudig via White: dé herenkledingwinkel van Den Haag. Bekijk ons aanbod en ontdek welke geur het beste bij jou past. In onze shop vind je nog meer exclusieve merken waar je accessoires en kleding van koopt. Bij eventuele vagen neem je contact met ons op via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij onze winkel om je favoriete parfum uit te kiezen.