Anderson’s riemen kopen | White

Anderson’s riemen

Merz B Schwanen T-shirt

Anderson’s is een familiebedrijf dat streeft naar een uitstekende kwaliteit riemen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een groot bedrijf waarvan de items worden verkocht in meer dan 80 landen. Bij onze winkel in Den Haag vind je een assortiment met riemen waarmee je gegarandeerd je mooie outfit compleet maakt.

Shop Andersons

Verschillende Anderson’s riemen

Anderson’s heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten riemen die je bij ons kunt kopen. Zo vind je binnen het assortiment lederen en handgeweven riemen. Je combineert de riemen gemakkelijk met een jeans van 7 For All Mankind. Een riem zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar is ook ontzettend praktisch. De riemen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een frisse en moderne riem om zijn look compleet te maken. Combineer gemakkelijk je riem met verschillende accessoires.

Maak je outfit compleet met een mooie riem

Andersons’ riemen koop je bij White, gevestigd in Den Haag. Je vindt binnen ons assortiment nog meer accessoires, zoals parfums van EIGHT & BOB. Wil je persoonlijk advies over een van onze producten? Wij helpen je graag om de beste riem te vinden die bij je outfit past. Stuur dan een e-mail naar info@whitedenneweg.nl of bereik ons telefonisch door te bellen naar 070-75 60 493.