DondupIn het jaar 2000 is Dondup opgericht door Massimo Berloni en Manuela Mariotti. Het modemerk is vernoemd naar de oude Tibetaanse lama, Mingyar Dondup. Zijn filosofie vatte hij in de volgende woorden samen: “Alle mensen zijn gelijk. Ras, kleur en geloof betekenen niets. Wat waardevol is, zijn de intenties en acties van elk persoon.” Deze filosofie is terug te zien in de kleding van het merk. Waarden als authenticiteit, een constant innovatieve en soms rebelse geest en het vermogen om het hedendaagse leven op een zeer duidelijke manier te interpreteren spelen bij dit merk de hoofdrol. Velen zien Dondup als de meest interessante vertolker van de hedendaagse mode.

De kenmerkende visie van Dondup

Zelfs de meest klassieke items krijgen vanwege het filosofische karakter van het merk een innovatief tintje. Door dit gegeven is het merk aan zijn naamsbekendheid gekomen. Door te blijven experimenteren en op echt vakmanschap in te zetten, lukt het Dondup om eigentijdse stijl met een duidelijke visie te interpreteren. Het is een revolutionaire benadering waarbij de originaliteit van het merk naar voren komt, een merk dat van moeiteloze elegantie zijn onderscheidende kenmerk heeft gemaakt.

De collectie van dit iconische merk

De collectie van Dondup bestaat uit iconische en tijdloze stukken: de smoking, de parka, de bomber, gebreide kleding, denim en de blazer. De creatieve elementen van elk kledingstuk versmelten voortdurend en kruisen elkaar met nieuwe inspiraties. De denim vertegenwoordigt veel meer dan alleen de stof zelf: het is een echte passie die bestaat uit aandacht voor detail en een passie voor stijl.

Ontdek ons aanbod online

Ben je benieuwd welke kledingstukken van Dondup wij in onze winkel in Den Haag aanbieden? Bekijk ons assortiment dan online en bestel jouw favoriete items! Naast Dondup vind je hier ook merken als G-Lab en Ten c. Kortom: je kunt erop rekenen dat je kleding van hoogwaardige kwaliteit scoort in onze webshop. Voor advies neem je contact met ons op via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Den Haag.