Diemme

Diemme


Het veelzijdige schoenenmerk Diemme is bekend onder diverse doelgroepen over de hele wereld. Dit high-end merk vervaardigt namelijk schoenen in de breedste zin van het woord: zowel sneakers als bergschoenen passeren de revue. Wat de schoenen met elkaar gemeen hebben, is dat ze een uitzonderlijk niveau van comfort bevatten, op een vooruitstrevende manier zijn ontworpen en scherp uitgevoerde interpretaties van klassieke stijlen bevatten.

Ontdek het Italiaanse schoenenmerk Diemme

De schoenen van Diemme worden al 25 jaar lang gemaakt in Italië. Vanwege hun jarenlange ervaring in de outdoor- en prestatiesegmenten, zijn ze in staat om producten van de topkwaliteit te maken. Hiervoor gebruiken ze ’s werelds meest hoogwaardige leersoorten en materialen. Wanneer je wilt ontdekken hoe deze Italiaanse schoenen zitten, zijn wij je graag van dienst. Bekijk ons aanbod online en kies jouw favoriete schoenen uit. Wij verzenden de schoenen graag naar jouw huisadres.

Ontvang persoonlijk advies in onze winkel in Den Haag

Wanneer je graag wat meer wilt weten over het schoenenmerk Diemme, ben je welkom in onze winkel in Den Haag. We geven je graag persoonlijk advies en zoeken desgewenst samen met jou naar een complete outfit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Citizens of Humanity jeans of een Aspesi jas? Bekijk gerust ons gehele aanbod online en ontdek welke topmerken we vertegenwoordigen in onze winkel. Bij eventuele vragen bereik je ons via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl.