Citizens of Humanity

Citizens of Humanity


Het premium denimlabel Citizens of Humanity komt uit Los Angeles en heeft sinds 2003 de hele wereld betoverd met hun onuitputtelijke toewijding om denim van topkwaliteit te produceren. Alle kledingitems, waaronder broeken en jackets, worden ontworpen en vervaardigd in hun eigen fabrieken en met geselecteerde productiepartners. Hierbij houden ze rekening met elk klein detail, om ervoor te zorgen dat de producten ongeëvenaard zijn qua uiterlijk, pasvorm en gevoel.

Jouw eigen Citizens of Humanity jeans kopen

De jeans van Citizens of Humanity, daar wil toch iedereen in lopen? Zodra je de hoogwaardige kwaliteit van deze broeken hebt ontdekt, wil je nooit meer terug. De kleding van dit merk is te herkennen aan de verheven stijl die een verfijnd gemak uitstraalt. De jeans geven je het grootste comfort en vertrouwen vanwege de onberispelijke pasvormen en authentieke stoffen. Net als bij de andere herenkleding uit ons assortiment, ben je ervan verzekerd dat je een kledingstuk koopt dat tijdloos is en nog een leven lang meegaat.

Ontdek ons assortiment online

Ben je benieuwd welke jeans van Citizens of Humanity wij bij White in Den Haag verkopen? Bekijk ons assortiment dan snel online en bestel direct jouw favoriete broek. Wil je de jeans liever eerst passen? Dan nodigen we je graag uit in onze winkel in Den Haag, waar we je met open armen ontvangen en je helpen waar nodig. Bij eventuele vragen kun je ook contact met ons opnemen via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl.