Canada Goose

Canada Goose


Wanneer je graag online een jas van het merk Canada Goose wilt bestellen, kun je hiervoor uitstekend terecht in onze webshop. De jassen van dit merk zijn 100% made in Canada. Dat is de belofte die Canada Goose zichzelf heeft gedaan om de geroemde kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Canada is een land waar winterse koude tot de nationale identiteit behoort en waar goede jassen essentieel zijn. Canada Goose maakt jassen waarmee je een poolexpeditie kunt doen en waarin je ook nog eens waanzinnig goed voor de dag komt. Wanneer je via onze winkel online een Canada Goose jas, zoals een Chateau Parka of een Langford Parka, gaat bestellen, weet je dus zeker dat je het niet koud zult krijgen.

Officieel verkooppunt van het merk Canada Goose

Onze webshop en onze kledingwinkel in Den Haag dienen als officieel verkooppunt van het merk Canada Goose, dus als je online een jas gaat bestellen bij White weet je zeker dat je een echte merkjas ontvangt. Wij maken je er ook graag op attent dat er veel namaakjassen van dit merk in de omloop zijn. Let er daarom goed op dat je een officieel verkooppunt uitkiest wanneer je online een Canada Goose jas gaat kopen. In de webshop en de winkel van White kun je erop vertrouwen dat je een 100% echte Canada Goose jas ontvangt.

Ontdek de diverse jassen uit ons assortiment

In onze webshop kun je diverse jassen van het merk Canada Goose online kopen, zoals een bomber , de Chateau Parka en de Langford Parka jas. De Canada Goose Chateau Parka biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen koud weer en is daarmee een echte winter essential. Het nauwsluitende silhouet van de Canada Goose Chateau Parka jas loopt tot halverwege het bovenbeen. Heb je liever een wat langere jas? Kies dan voor de Canada Goose Langford Parka. Deze stijlvolle jas is iets langer en beschikt over een stormflap en twee binnenzakken. De Canada Goose Langford Parka jas is herkenbaar aan zijn strakke lijnen en moderne look. Wanneer je een van deze Canada Goose jassen online wilt kopen, is het ook goed om te weten dat je de Parka uit kunt breiden. De bedekking van je capuchon is namelijk verwisselbaar.

Bestel je jas online of kom langs in onze winkel

Wil je online een Canada Goose jas kopen? Dan is White de webshop waar je moet zijn! Bekijk ons ruime assortiment en kies jouw favoriete jas uit. Heb je er een gevonden? Dan kun je jouw nieuwe Canada Goose jas heel eenvoudig online bestellen via onze webshop. Natuurlijk begrijpen we het ook als je liever de jas past voordat je deze bestelt. Daarom verwelkomen we je ook graag in onze winkel in Den Haag . We geven je graag advies en denken met je mee. Dat is de service die wij bieden! Natuurlijk zijn we ook bereikbaar voor vragen of meer informatie. Bel dan naar 070-75 60 493 of stuur een e-mail naar info@whitedenneweg.nl. Wij helpen je graag verder!