Belstaff

Belstaff


Het Engelse merk Belstaff vindt zijn oorsprong in de motorsport. Toen in het begin van de twintigste eeuw de eerste motorraces gereden werden, ontstond een grote behoefte aan functionele beschermende kleding. In 1924 is Belstaff de eerste die ‘ademende’ waterdichte stof produceerde door Egyptisch katoen te ‘waxen’. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de mode-industrie.

Belstaff is een merk voor iedere man

Hoewel een motor een prachtig accessoire is bij een Belstaff jas, is dit absoluut niet noodzakelijk. Ook mannen die niet motorrijden, kunnen prima rondlopen in de jassen van dit merk. De kleding is zo stoer dat iedere man er zich echt mannelijk in voelt. Draag er een Belstaff T-shirt onder en jouw outfit is compleet! Voor professioneel kledingadvies zijn we je bij White uiteraard graag van dienst!

Onze kledingmerken

Wanneer je interesse hebt in de kledingmerken die we in onze winkel vertegenwoordigen, nodigen we je van harte uit in onze zaak in Den Haag. Naast Belstaff vind je bij ons bijvoorbeeld ook items van John Dalia en geuren van EIGHT & BOB . Kortom; wanneer je op zoek bent naar kleding of accessoires van hoogwaardige kwaliteit, biedt onze winkel in Den Haag dé oplossing!

Vraag ons om persoonlijk kledingadvies

Omdat we gepassioneerd zijn over de kleding en een scherp oog voor detail hebben, vinden we het ook heel leuk om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. We geven graag persoonlijk kledingadvies, ook wanneer je online shopt. Bezoek onze winkel óf neem contact met ons op via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl.