Aspesi

Aspesi


De kleding van Aspesi wordt over de hele wereld erg gewaardeerd, en dat is niet voor niets. Het Milanese merk is vernoemd naar de oprichter Alberto Aspesi en biedt een totale collectie kleding met strakke, tijdloze en elegante belijning in prachtige stoffen. De kleding van dit merk is comfortabel en draagbaar en spreekt hierdoor veel verschillende mensen aan.

Het ontstaan van het iconische merk Aspesi

Het merk Aspesi is in 1969 opgericht en begon als bedrijf dat was gespecialiseerd in de productie van overhemden. Even later ontpopte het bedrijf zich als merk voor vrijetijdskleding en produceerden ze ook jeans, truien en jassen. Sindsdien wordt dit merk gewaardeerd om het gebruik van exclusieve en avant-garde stoffen. Bovendien geloven ze in de ‘geen-logo-filosofie’, waardoor de kledingstukken tijdloos blijven.

Kom de kleding passen in onze winkel in Den Haag

Heb je interesse in de kleding van Aspesi? Dan nodigen we je van harte uit om jouw favoriete items te komen passen in onze winkel in Den Haag. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons complete assortiment online te bekijken. Naast Aspesi vertegenwoordigen we ook een hoop andere merken, waaronder Windsor en R.M.Williams. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via 070-75 60 493 of info@whitedenneweg.nl.