G-Lab - Whiteonline's shop

G-Lab


✓ Oog voor detail

✓ Verdieping in onze clientèle

✓ Passie voor stoffen

Door een G-Lab jas te bestellen in onze shop ben je te allen tijde beschermd tegen diverse weersomstandigheden. De jassen van dit hoogwaardige merk zijn bestand tegen uiteenlopende weertypes en zien er daarnaast ook nog eens stijlvol uit. Het merk staat bekend om de combinatie tussen modetrends en urban design. De verfijnde stijl en esthetiek van de jassen doen echter niet onder aan de hightech functionaliteiten. Wanneer je een G-Lab jas gaat bestellen in onze shop ben je er namelijk van verzekerd dat je een jas koopt die volledig waterdicht, winddicht en ademend is.


Foto van G-Lab Globe II Dark Mud Coat


Kom alles te weten over het merk G-Lab

Bij White in Den Haag is het merk G-Lab erg geliefd. Wij van White hebben een echte passie voor kleding van hoogwaardige kwaliteit. Daarom kun je naast G-Lab kleding ook kleding van bijvoorbeeld Dondup of unieke geuren van EIGHT & BOB in onze shop bestellen. Wanneer je een G-Lab jas wilt bestellen in onze shop helpen we je hier graag bij. Wij vertellen je meer over dit merk en de verschillende modellen van jassen die ze produceren. Op die manier zorgen we ervoor dat je de jas vindt die perfect aansluit op jouw wensen en lichaamsbouw.


Plaats jouw bestelling online

Heb je een G-Lab jas gevonden en wil je deze graag bestellen via onze shop? Dit doe je heel eenvoudig door de juiste maat te kiezen en het item in je winkelwagen te plaatsen. Bij eventuele vragen over ons aanbod aan jassen zijn we je graag van dienst, uiteraard ook wanneer je vragen hebt over onze andere merken . Wij bieden je graag de service die je als klant verdient. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar 070-75 60 493 of een e-mail te sturen naar info@whitedenneweg.nl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Den Haag!